solovyov.net

Пару днів тому забрав з поштомату Нової Пошти свою каву (з Kyiv City Roast , вважайте цей пост рекламним, хаха). Забрав та й забрав, ну типу почекав, поки з третього разу воно завантажило дані відправлення і приконектилося до поштомату. Я забрав свою каву, закрив поштомат, натиснув “забрав” на екрані смартфону і пішов собі додому.

Особливо чекати, доки їхня аппка роздуплиться, що я таки “забрав”, я не чекав, і вона без докорів сумління показала мені попап “помилка, давай ще раз”. Ну ще раз я не можу, бо я вже вдома, до нього не законектишся, ну і, думаю, хрєн з тобою, ви ж знаєте, що я вже відкривав і забрав?

Не знають! Сьогодні прийшла нотіфікашка “ще день і ми перенесемо ваше відправлення до найближчого відділення”! Ну що ж, переміщайте, напевно ж кур’єр роздуплиться, що це означає “вже забрав”? Але, блін, яка ж це неприємна проблема, що вони залежать від (погано працюючої) аппки і дій користувача, щоб роздуплитися, що у комірці вже пусто? Наврядчи той поштомат копійки коштує, невже при розробці ідея про датчики обсягу не приходила до голови?

(@ tg)