solovyov.net

За минулий тиждень написав аппку-приклад для твінспарку і навіть сюжет для відео — вирішив зробити начисту замість стріму. Не певен, що це було найкращім рішенням, бо шось гемору так багато, шо капець. ಠ_ಠ

Вчора зробив з десяток дублів. Повноцінних усього парочку, але все одно, задовбався в доску. Спочатку сам тупив критично, потім обс, яким я записував камеру, вимахувався, типу хвилинку записує, а потім кадр в пару секунд максимум. Все сіпається і ковбаситься. Думав може процесор тротлить, але навантаження не завелике, температура не росте, хз що воно таке.

Сьогодні подивився на то все і зрозумів, що я можу квіктаймом все записати! В ньому окремо можна запустити запис екрану, і окремо захват з камери, і він записує обидва відео без проблем взагалі і без навантаження на процесор. Супер!

Тож в доволі короткий час я записав все що треба. Ура, 80% праці зроблено! Лишилося тільки змонтувати і почистити звук, тобто ще 80% роботи.

Думаю чи не звернутися мені до професіоналів… бо я ж ще не вмію файнал кати всі та інше. :/ Але непокоїть що там треба фокус то на код наводити, то ще кудись, чи воно реально з кимось зконтактувати, щоб і нормально вийшло, і всі штани не зняли… Але загалом я прям дуже радий, що нарешті зробив та записав це. :)

(@ tg)