solovyov.net

Вчора з Ромою Лютіковим та Єгором Львівським у рамках конфи React Fwdays обговорювали, чи потрібен реакт, і як бути з тим, що він усюди (посилання не даю, бо воно за пейволом). А ще за тиждень до того мали схожу розмову у Клабхаузі.

І по питанням і коментарям що там, що там, мені стало зрозуміло, що одного поста і вересневого виступу недостатньо, щоб пояснити, що ми робимо з Кастою, і чому це насправді не повна маячня. :)

Тож у наступний четвер, 1 квітня, о 19 годині за Києвом, приходьте послухати, чому ми викидуємо React, та що буде замість нього (спойлер: TwinSpark, але ви напевно і так це знали). УВАГА: все це зовсім не жарт!

Формат такий: я розповім трішки контексту, щоб стало зрозуміло, про що йде мова, а потім поясню, як все це працює, і покажу, як працює Каста. А під час цього мені буде задавати питання Рома — і свої, і з чату, щоб це було діалогом і можна було на ходу незрозумілі речі з’ясовувати.

Тож ставте собі нагадування (ну або чекайте його тут в каналі), та перешліть цю месагу друзям, які дуже люблять фронтенд та цікавляться альтернативами. Або не цікавляться, тоді ви можете поглумитися над вузькістю їх кругозору. :) Або не люблять фронтенд, тоді нехай подивляться, як можна робити сайти і майже не чіпляти JS. :)

Посилання на відео: https://www.youtube.com/watch?v=uNF7QmFiQaw

(@ tg)